Zevende Editie Nationaal BIM Congres in ‘s-Hertogenbosch

Zevende Editie Nationaal BIM Congres in ‘s-Hertogenbosch

Op dinsdag 31 mei vormt de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch voor de zevende keer het decor voor het Nationaal BIM Congres.

Het door ICN Solutions georganiseerde evenement heeft inmiddels een vaste plek veroverd in de agenda van bouwprofessionals uit heel Nederland en België. Meer dan 350 decision makers laten zich bijpraten over (open) BIM-standaarden en hoe de Nederlandse bouwsector daarvan kan profiteren.

In zeven jaar tijd is het Nationaal BIM Congres, georganiseerd door ICN Solutions, uitgegroeid tot een begrip. Ook dit jaar zullen tal van boeiende sprekers hun licht laten schijnen over BIM en PIM. Daarbij is er vooral veel aandacht voor Bouwkundig Informatie Management.

bim-congres-nedgraphicsdag-2015-0
BIM congres 2015

 

In de dynamische bouwsector volgen de ontwikkelingen elkaar snel op, vooral als het gaat om BIM (Building Information Management) en PIM (Project Informatie Management). Dat verklaart ook dat de grote zaal van de Verkadefabriek tijdens het Nationaal BIM Congres elk jaar opnieuw goed gevuld is met honderden toehoorders.

Ook deze keer komen architecten, constructeurs, installateurs, aannemers, gebouwbeheerders en BIM-specialisten om méér te weten te komen over Bouwkundig Informatie Management

Oftewel: hoe kun je binnen BIM zorgen voor een optimale uitwisseling van projectinformatie tussen alle bouwpartners? Daarover laten tijdens het middagprogramma diverse specialisten hun licht schijnen.

News via bimcongres.nl